Mikä kirja olikaan paras?

Heii! Nyt on taas aika vierähtänyt ja minulla on ollut hirveästi kiireitä koulun ja kaiken muun kanssa, eikä postauksille ole juuri jäänyt aikaa, eikä ylipäätänsä hirmuisesti kirjoittamiselle. Nyt kuitenkin tulee tämä postaus, jossa kerron, mikä oli paras kirja. Ja suunnitelmana on siis nyt aktivoitua, ainakin jossain mittakaavassa.

Tuossa kuvassa ei siis ole näitä kirjoja, vaan tuo on joku itseottamani korona-ajan kuva, sillä Pixabay ei suostunut toimimaan ja etsimään minulle hienompaa kuvaa,mutta ehkä tuo vielä vaihtuu.

Ja ai niin tästä pääset Vikkerin tarinamaailman palautekyselyyn, jonka voi täyttää. Ei ole pakko, mutta voi:)

Kaikki lukemani kirjat olivat hyviä, ja parhaan valitseminen oli hyvin vaikeaa. Muutamat olin lukenut jo aiemmin, mutta yhden niistä (Ihmeen) luin uudelleen, koska tajusin, etten muista siitä enää mitään.

Paras kaikista oli kuitenkin Eragon, vaikka aivan melkein yhtä paljon pidin Syvyyksien tyttärestä, Salamavarkaasta, Neljästä ja Ihmeestä, joita kaikkia suosittelen lukemaan. Neljä tosin on Outolintu-trilogian lisäosa, joten voi olla hyvä lukea se trilogia ennen Neljää.

Eragonissa siis päähenkilö Eragon löytää lohikäärmeen munan, joka sitten kuoriutuu, ja jonka kanssa Eragon lähtee sen kanssa hurjiin seikkailuihin, joissa henki on monta kertaa vaarassa. Suosittelen ehdottomasti lukemaan, jos et ole lukenut!

Ja nyt voisin muuten vaan jaaritella kaikesta turhasta. Tässä kohtaa voivat poistua ne joilla on kiire, ja joita ei hirveästi kiinnosta jaaritteluni.

Eli siis, olen viime aikoina yrittänyt nukkua kymmenen tunnin yöunia, koska koin tarvitsevani yli yhdeksän tuntia unta, joten iltaisin ei sitten ole aikaa enää kovin paljoa, kun koulusta tulen aikaisintaan neljältä ja kahdeksan aikaan pitäisi melkein mennä jo nukkumaan ja sitten jos on harrastuksia, niin iltaa kuluu siihenkin.

Ja kyllä, minun piti aloittaa tämä jo marraskuun puolella, mutta se vain jäi ja jäi ja nytkin kirjoittelen tätä kympinaamuna. Siitä seuraavaan asiaan, vihaan kympinaamuja. Tänäänkin heräsin, kun pikkusiskolleni laulettiin onnittelulaulua hieman ennen seitsemää ja olisin puoli kahdeksalta eli tavalliseen aikaan, ollut valmis lähtemään kouluun. Mutta ei. Pitää olla joku turha kympinaamu. Ja perjantaina toinen. Olen luonnostani aamunvirkku, joten pystyisin heräämään vaikka kuudelta joka aamu, jos vain menisin ajoissa nukkumaan. Itse asiassa ei ole epätavallista, että herään itsestään toisinaan ennen kuutta tai seitsemää. Ja saatan kesälomalla nukkua melkein yhdeksään toisinaan (harvinaista), mutta ei sitä sisäistä kelloa yhdeksi päiväksi niin käännetä. Mieluummin menisin kahdeksaan ja tulisin jo yhdeltä kotiin.

Mutta siis muuten koulu menee ihan hyvin. Kohta on joululoma ja joulu ja ennen sitä vielä synttärini. Mitä kuuluu? Odotatko joulua innoissasi? Ja mitä odotat eniten joululta?

Ja muista se palautuskysely ennen kuin lähdet kokonaan ja unohdat!

 

2 kommenttia

  1. Onnea voittajakirjoille!! Munkin pitäisi ehkä kokeilla niitä jossain vaiheessa, Ihmettä ainakin kaverini koko ajan tuputtavat minulle 😅 Ja muuten meidän äikän kirjassa on paljon otteita tuosta Eragonista, niin silleen se on tullut mulle jo tutuksi :)
    Mäkään en muuten niin tykkää kympin aamuista, koska tykkään aamulla vaan reippaasti lähteä ulos, ja sen takia käynkin tavallisesti kympin aamuisin pienellä kävelylenkillä ennen kuin alan tehdä jotain muuta.

    Vastaa

    1. Kiitos!
      Ihme on tosi hyvä kirja, kannattaa lukee!

      Mä en jaksa vaivautua ulos nii säädän vaa sisällä jotain, useimmiten epäjärkevää😂

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *