Upeiden linkinvaihtolaiseni esittely!

Kisun tarinablogi

Ylläpitäjä: Kisu

Alusta: Blogaaja

Lempipostaus: Kisu on ollut jo jonkin aikaa tauolla, joten en oikein keksi lempipostausta tähän, kun en oikein muista. Taianomainen päiväkirja ja Tavallinen päivä kuitenkin ovat ihania.

Tietoa blogista: Kisun tarinablogi on monipuolinen ja mukava blogi. Sieltä löytyy paljon varsinkin lyhyitä tarinoita. Blogissa on kuitenkin paljon muutakin, kuin tarinoita, kuten kivoja höpötyksiä ja kehuja jollekin. Itse pidän kovasti Kisun tarinablogista, ja seuraan sitä aktiivisesti, joskin se on jo jonkin aikaa ollut tauolla.

 

 

Hertan tarinablogi

Ylläpitäjä: Hertta

Alusta: Blogger

Lempipostaus: Vähään aikaan ei postauksia ole tullut, mutta Miksi aina minä on erittäin hyvä.

Tietoja blogista: Hertan tarinablogi on monipuolinen ja mielenkiintoinen tarinablogi, jota sinun täytyy ehdottomasti käydä vilkaisemassa. Hertta kirjoittaa blogiinsa paljon tarinoita ja paljon muuta, kuten inspiraatiopostauksia, spesiaaleja ja paljon muuta. Pidän paljon Hertan blogista ja seuraan sitä nykyisin aktiivisesti.

 

 

Tarinoista Huojuva Silta

Ylläpitäjät: Hunaja ja Vanilla

Alusta: Webnode

Lempipostaus: Sumun verhoama

Tietoa blogista: Tarinoista Huojuvaa Siltaa eli Huojaria pitävät Hunaja ja Vanilla. Se on mielenkiintoinen blogi, jossa ei ehkä ole kovin paljoa postauksia, mutta jokainen postaus on omanlainen. Kannattaa käydä tutustumassa. Minä itse pidän tästä blogista paljon, niin kuin kaikista olemassa olevista blogeista.

 

 

Viljan ajatuksia

Ylläpitäjä: Vilja

Alusta: Blogger

Lempipostaus: Perho Verhonen ja Viili violetti

Tietoa blogista: Sinun täytyy ehdottomasti käydä Viljan ajatuksissa, olit sitten käynyt siellä aiemmin tai et. Vilja on mahtava kirjoittamaan kaikenalista, ja Viljan ajatuksiin ilmestyy sisältöä yleensä melko aktiivisesti. On ihanaa, että Viljan ajatuksia on olemassa.

 

Tähtitaivaan yllä

Ylläpitäjä: Tähtikissa

Alusta: WordPress

Lempipostaus: Soturikissat uudelleenkerrottuina #1

Tietoa blogista: Tämä on vielä melko uusi blogi, mutta kannattaa ihmeessä käydä kurkkaamassa. Blogissa on myös chat, jonne voi käydä kommentoimassa. Itse pidän Tähtitaivaan yllä-blogista paljon, vaikka en ole siellä kauaa aikaa viettänytkään. Tähtikissa on melko aktiivinen kirjoittamaan, joten uusia postauksia on usein. Ehkä nytkin, menehän katsomaan. 😉

 

Cherryn bloginurkka

Ylläpitäjä: Cherry

Alusta: Blogaaja

Lempipostaus: Sivu 555

Tietoa blogista: Sinun täytyy ehdottomasti käydä Cherryn bloginurkassa edes vilkaisemassa. Cherryn bloginurkasta löytyy jokaiselle lukemista, sillä se on ollut olemassa pitkään ja postauksia on ehtinyt kertyä paljon. Cherryn blogi on mahtava paikka, ja nyt toivottavasti lähdet sinne.

 

Sanojen siivin

Ylläpitäjä: Perho

Alusta: Blogger

Lempipostaus: En tehnyt mitään, MVA Tapojani lukiessa

Tietoa blogista: Perho on taitava kirjoittamaan ja hänellä on paljon loistavia postauksia. Perhon entisen blogin kautta olen löytänyt tarinablogien maailman, ja ehkä siitä syystä, tai jostain muustakin, SaSi on yksi lempiblogeistani. Lähde sinne kurkkaamaan, jos et ole vielä käynyt.

 

Kynän kertomaa

Ylläpitäjä: Cecilia

Alusta: Webnode

Lempipostaus: Minä voitin, Syviin vesiin 

Tietoja blogista: Tämä blogi on vielä melko uusi, mutta postauksia on silti kertynyt melkoinen kokoelma. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa, sillä tekstit ovat monipuolisia ja kiinnostavia. No niin, menehän siitä jo painamaan sitä linkkiä.

 

 

Jos sinulla on blogi ja haluaisit linkinvaihtoon, kysy ihmeessä kommenteissa! Otan linkinvaihtoon niin uusia, kuin vanhojakin tarinablogeja.

 

24 kommenttia

  1. Hei! Löysin sut jo mun chatista, mutta kysyn täältä jotta varmasti näet viestini. Haluaisitko linkinvaihtoon Huojarin kanssa?

    Vastaa

    1. Kiva, että löysit blogini, ja linkinvaihto olisi tosi kiva. Voidaan ruveta linkinvaihtoon! 😊 Lisään Huojarin heti, kun pääsen tietokoneella laittamaan. 😀

      Vastaa

    1. Voisin ruveta linkinvaihtoon.😃 Kiitos kun kysyit. 💚

      Vastaa

  2. Eikä! Mä en ole muistanut kiittää sua tuosta esittelystä D: No parempi se on nyt kuin ei koskaan, joten:
    Kiitos ihanista kehuista! <3

    Vastaa

    1. Ei haittaa.

      Ole hyvä vaan, mutta Viljan ajatuksia on ihan mahtava paikka.

      Vastaa

  3. Haluutko linkinvaihtoon? Mä nyt alkuharkinnan jälkeen päätin onkia paljon linkinvaihtolaisia :D

    Vastaa

        1. Mä lisään sut joko puhelimella nyt lähipäivinä tai viimeistään sunnuntaina koneella. 😃

          Vastaa

  4. Hei Vikkeri! Mietin että haluisitkohan alkaa mun kanssa linkinvaihtolaiseksi? Sun blogi on tosi taitavasti tehty ja sinä itse olet todella lahjakas kirjoittaja!!!

    Vastaa

  5. Hei Vikkeri! Haluaisitko linkinvaihtoon Kynän kertomaa-blogin kanssa? Olisi tosi kiva jos ottaisit minut. Blogisi on aivan ihana, olet taitava kirjoittaja ja odotan innolla aina uusia postauksiasi.
    Jos päätät käydä blogissani, on tosi kiva. Alla linkki tai osoite.
    P.S. sähköpostiosoite ei ole oikea!!! Laitan uuden sitten kun olen luonut uuden, jossa ei mainita oikeaa nimeäni.

    kynan-kertomaa.webnode.fi

    Vastaa

  6. Anteeksi. En huomannut että olin laittanut jo aikaisemmin pyynnön. :( mutta en usko että se kaataa maailman meidän päälle…
    :’D

    Vastaa

    1. Joo, käy, ei haittaa, että unohit. Mäki unohin leirin takia vastata, eli oikestaan mun vika. 🥲 Mutta siis voidaan alkaa linkinvaihtoon! 😃

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *